Deze partners maken Gezond Binnen mogelijk

80% van onze tijd brengen wij in de binnenlucht door, zowel thuis, op school als op het werk. In het merendeel van de ruimtes in de Nederlandse woningen, scholen en kantoren is de kwaliteit van het binnenklimaat ruim onder de minimumnorm. Fijnstof, schimmels en een keur aan schadelijke verbindingen tasten onze gezondheid, vitaliteit en productiviteit aan.

Dit is onacceptabel. Het is bovendien ook onnodig. Daarom komen wij op voor een Gezond Binnen. Naast bronbestrijding zijn goed functionerende voorzieningen noodzakelijk die zorgen voor voldoende al dan niet gefilterde luchtverversing. Met de huidige stand van de techniek is dat zonder meer mogelijk in elk gebouw en elke binnenruimte.

Om deze boodschap breed uit te dragen werken wij samen met verschillende partners. Samen gaan wij de strijd aan om het belang van een Gezond Binnen op de kaart te zetten.

Partner worden

Aangesloten partners

De NVBV is de vakvereniging voor bouwfysici in Nederland en Vlaanderen: De Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging, afgekort NVBV. De vereniging heeft als doel de kennis en expertise binnen het vakgebied Bouwfysica te bevorderen, vergroten en verspreiden.

IW is met zeven zelfstandig opererende regiobedrijven in Nederland dé opleider in de elektro- en installatietechniek. IW leidt technische mensen op en brengt ze onder bij technische, erkende leerbedrijven.

ATAG Benelux, sinds 2018 onderdeel van Hisense Group, is een vooraanstaande leverancier van consumenten keukenapparatuur en elektronica. ATAG is een Nederlands bedrijf met eigen ontwikkeling van keukenapparatuur onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA.

Een gezond binnenklimaat voor iedereen. Vanuit die missie werken wij aan de realisatie van voldoende verse lucht op de juiste plek: 24 uur per dag, zeven dagen per week, overal.

Wij zijn de makers van een gezonde leefomgeving. We bouwen de contouren van morgen, we tekenen de toekomst. Een omgeving waarin mensen iets van hun leven maken.

ISIAQ.nl slaat een brug tussen wetenschappelijke kennis en de dagelijkse praktijk van het binnenklimaat.

We creëren betere leefomgevingen voor mensen over de hele wereld; optimaal gebruik maken van daglicht en frisse lucht.

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.

Wij willen dat iedereen op een gezonde manier in gezonde lucht kan leven.

Al meer dan 175 jaar helpt Nationale-Nederlanden als financiële dienstverlener mensen te zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. Zodat zij prettig én gezond kunnen wonen, werken en leven.

Modint | VNTL levert een belangrijke maatschappelijke bijdrage vanuit het besef dat de vloer de grootste oppervlakte vertegenwoordigt in woon- en/of kantoorruimtes en van alle soorten vloerbedekkingen tapijt één van de grootste segmenten is.

Al bijna 50 jaar levert Systemair innovatieve, duurzame en energiebesparende producten en oplossingen voor HVAC aan de wereld: “Het is onze missie om een gezond binnenklimaat te realiseren”.

WOLF staat voor passie voor een gezond binnenklimaat. Voor WOLF staan de mens en de bescherming van zijn milieu centraal. Het optimale binnenklimaat is meer dan temperatuur en luchtvochtigheid: het is een stuk levenskwaliteit.

Aanmelden als partner

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.