Deze partners maken Gezond Binnen mogelijk

80% van onze tijd brengen wij in de binnenlucht door, zowel thuis, op school als op het werk. In het merendeel van de ruimtes in de Nederlandse woningen, scholen en kantoren is de kwaliteit van het binnenklimaat ruim onder de minimumnorm. Fijnstof, schimmels en een keur aan schadelijke verbindingen tasten onze gezondheid, vitaliteit en productiviteit aan.

Dit is onacceptabel. Het is bovendien ook onnodig. Daarom komen wij op voor een Gezond Binnen. Naast bronbestrijding zijn goed functionerende voorzieningen noodzakelijk die zorgen voor voldoende al dan niet gefilterde luchtverversing. Met de huidige stand van de techniek is dat zonder meer mogelijk in elk gebouw en elke binnenruimte.

Om deze boodschap breed uit te dragen werken wij samen met verschillende partners. Samen gaan wij de strijd aan om het belang van een Gezond Binnen op de kaart te zetten.

Aangesloten partners

Een gezond binnenklimaat voor iedereen. Vanuit die missie werken wij aan de realisatie van voldoende verse lucht op de juiste plek: 24 uur per dag, zeven dagen per week, overal.

Wij zijn de makers van een gezonde leefomgeving. We bouwen de contouren van morgen, we tekenen de toekomst. Een omgeving waarin mensen iets van hun leven maken.

ISIAQ.nl slaat een brug tussen wetenschappelijke kennis en de dagelijkse praktijk van het binnenklimaat.

We creëren betere leefomgevingen voor mensen over de hele wereld; optimaal gebruik maken van daglicht en frisse lucht.

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.

Wij willen dat iedereen op een gezonde manier in gezonde lucht kan leven.

Al meer dan 175 jaar helpt Nationale-Nederlanden als financiële dienstverlener mensen te zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. Zodat zij prettig én gezond kunnen wonen, werken en leven.

Philips streeft ernaar middels innovaties de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken. Ons doel is om in 2025 de levens van drie miljard mensen te hebben verbeterd.

Modint | VNTL levert een belangrijke maatschappelijke bijdrage vanuit het besef dat de vloer de grootste oppervlakte vertegenwoordigt in woon- en/of kantoorruimtes en van alle soorten vloerbedekkingen tapijt één van de grootste segmenten is.

Aanmelden als partner

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.