Artikel delen

Overhandiging PvE Langdurige Zorg op Netwerkevent

Op 28 maart 2024 organiseerde Gezond Binnen haar tweede netwerkbijeenkomst voor partners en geïnteresseerden. Hier brachten we de passie voor een gezond binnenklimaat tot leven samen met gemotiveerde partijen in de branche.

Het was een dag vol inspiratie en kennisuitwisseling met verschillende presentaties van experts op het gebied van binnenklimaat zoals Stefan van Heumen, Atze Boerstra, Marcel Loomans, Walid Atmar en Arjen Raue.

Het hoogtepunt van de dag was de officiële overhandiging van het eerste exemplaar van het Programma van Eisen Langdurige Zorg aan Cees van Boven, bestuursvoorzitter van Woonzorg Nederland. Het PvE biedt richtlijnen voor temperatuur, luchtvochtigheid, hoeveelheid fijnstof en ventilatie die zijn afgestemd op de behoeften van langdurige zorg. Binnenkort is het Programma van Eisen Langdurige Zorg voor iedereen beschikbaar. Partijen kunnen kosteloos gebruik maken van het document om daarmee een invulling te geven aan de kwaliteit van het comfort in de langdurige zorg.

Samen met onze partners bouwen we aan een gezond binnenklimaat voor iedereen! 

Artikel delen
ebook gezond binnenklimaat. Alles wat je moet weten over binnenlucht

e-book

“Wat je moet weten over binnenlucht”

Een eenvoudige gids om jezelf te leren je binnenmilieu te verbeteren.

Bestel nu

Aangesloten partners