Artikel delen

Nieuwe samenwerking: Gezond Binnen kiest Marcommit voor verstevigen autoriteitspositie

Nieuwe samenwerking! Om onze naamsbekendheid en autoriteit te vergroten slaan we de handen in een met PR- en contentmarketingbureau Marcommit

Gezonde binnenlucht is essentieel voor onze gezondheid, vitaliteit en productiviteit. Maar de realiteit is dat we in Nederland vaak lucht van matige kwaliteit inademen, met schadelijke stoffen zoals CO₂ en fijnstof die onze gezondheid beïnvloeden. Het is belangrijk dat iedereen in Nederland weet hoe ze dit probleem kunnen aanpakken. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat we samenwerken met Marcommit om onze naamsbekendheid te vergroten en onze autoriteit in de markt te versterken. Zo kunnen we onze boodschap delen met het grote publiek. 

Een mooie stap in de goede richting voor een gezond binnenklimaat voor iedereen! 

Platform Gezond Binnen, dat streeft naar een gezond binnenklimaat, kiest PR- en contentmarketingbureau Marcommit voor het uitbouwen van hun naamsbekendheid en het verstevigen van de autoriteitspositie in de markt. Het belangrijkste doel van de samenwerking is om het platform en haar partners te positioneren als de experts om een gezond binnenklimaat voor iedereen mogelijk te maken.

Lees hier verder…

Artikel delen

Aangesloten partners