Netwerkevent 28 maart

Op donderdag 28 maart organiseert Stichting Gezond Binnen de tweede editie van haar netwerkevent in het Omnia gebouw, midden op de Wageningen Campus.

Datum en tijd: donderdag 28 maart, 14.00 uur

Locatie: Omnia Gebouw, Wageningen Campus

Bijzonder Programmaonderdeel

Tijdens het event vindt onder andere de officiële lancering van PVE Langdurige Zorg plaats. We houden je op de hoogte over de rest van het programma. Maar weet dat ook dit event in het teken staat van kennis delen en netwerken. Reden genoeg dus om je aan te melden!

Tickets

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Iedere partner kan een aantal mensen afvaardigen. Daarnaast zijn er voor niet-partners tickets beschikbaar voor €50. Bij afsluiten van een partnership wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten van het parnership. Gezond Binnen neemt hierover na aanmelding contact op. 

Aanmelden

Persoonlijke informatie(Vereist)
Contactgegevens(Vereist)
Ik kom op uitnodiging van(Vereist)

Verwerking persoonsgegevens

Gezond Binnen bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens worden verzameld.
Ik geef toestemming voor het maken en gebruiken van beeldmateriaal waar ik op sta.
Gedurende het evenement worden foto's en video's gemaakt die getoond kunnen worden bij verslaglegging en terugblikken. Wij vragen toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waar jij herkenbaar op staat.

Aangesloten partners