Zo zorg je op een gezonde manier voor een lagere temperatuur in huis, zónder hoge energierekening

Naarmate de zomers in Nederland warmer worden, is de behoefte aan verkoeling in huis groter. Natte lakens voor het raam, bevroren waterflessen voor de ventilator; het internet staat vol met tips en adviezen om je woning te verkoelen op warme dagen. Maar je woning koel houden, begint met ervoor zorgen dat warmte niet binnenkomt. Door preventief te koelen geef je warmte geen kans en dat is effectiever en beter voor de portemonnee dan actief te verkoelen met bijvoorbeeld een airco.


Relaxed serene pretty young woman feel fatigue lounge on comfortable sofa hands behind head rest at home, happy calm lady dream enjoy wellbeing breathing fresh air in cozy home modern living room
Op zoek naar een structurele oplossing om je woning koel te houden in de zomer? Wij zetten de verschillende manieren op een rij:

Tip:

Ook in de zomer is ventileren belangrijk voor een gezonde lucht in huis. Zorg dat er altijd een ventilatierooster openstaat in de ruimtes waar je bent. Heb je geen ventilatierooster? Ventileer dan vroeg in de ochtend, of ‘s avonds na zonsondergang door deuren en ramen tegen elkaar open te zetten.  

Deel dit met je vrienden
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten